Problem in login after installation

Please report here problems and bugs
tempuser
FormaLms Expert
Posts: 85
Joined: Wed Feb 28, 2018 8:26 am

Re: Problem in login after installation

Post by tempuser » Sun Mar 25, 2018 8:02 pm

The problem is in this function. I was able to login after commenting those lines:

private static function sessionCookie()
{
// start session
self::log( " Start session '".self::$session_name."'" );

// session_set_cookie_params( 0 );
// ini_set('session.gc_maxlifetime', Get::cfg('session_lenght', 3600));

// session_name(self::$session_name);
session_start();

// $session_time = Get::sett('ttlSession', 3600);
// if(!isset($_SESSION['session_timeout']))
// $_SESSION['session_timeout'] = time();
// $session_time_passed = time() - $_SESSION['session_timeout'];

// if($session_time_passed > $session_time && isset($_SESSION['logged_in']) && $_SESSION['logged_in'])
// {
// session_destroy();
// Util::jump_to('../index.php?msg=103');
// }

// $_SESSION['session_timeout'] = time();
}

But I don't know why it doesn't show me the admin page, although my user level is 0 in the database? Or is this related to the idst column in the 'user' table that I mentioned in the previous post?

tempuser
FormaLms Expert
Posts: 85
Joined: Wed Feb 28, 2018 8:26 am

Re: Problem in login after installation

Post by tempuser » Mon Mar 26, 2018 9:45 am

I figured out the admin issue, and restored the idst value from the core_st table.

But still there is a bug in the code of session time as mentioned before. Please check.

Thank you.

alfa24
FormaLms Master
Posts: 369
Joined: Fri Nov 24, 2017 8:45 am
Version: forma.lms 1.4.2

Re: Problem in login after installation

Post by alfa24 » Mon Mar 26, 2018 10:29 am

No problem with the code. The problem is on your server.
I'm Jasmines, the One

Post Reply