Page 1 of 1

Assign user to multiple nodes

Posted: Tue Aug 21, 2018 6:40 pm
by jeffgtr
I have a situation where I need to assign the same user to multiple nodes. I can't find anything in the documentation that addresses this. Can someone point me in the right direction?

Re: Assign user to multiple nodes

Posted: Tue Aug 21, 2018 6:54 pm
by max
You can assign users to any node you want by clicking on the "assign user" button
Cattura.JPG
Cattura.JPG (8.02 KiB) Viewed 4234 times
In Forma 1.X you can assign users to multiple nodes by default

In Forma 2, only if the specific option in settings>user is turned off

Re: Assign user to multiple nodes

Posted: Tue Aug 21, 2018 7:20 pm
by jeffgtr
I'm on Forma 2. When I go to Settings/config.sys/User (under "other options") the only option I see that looks like it might be correct is "orgchart singlenode" it is currently unchecked. When we try to assign and existing user to another node we get "user already assigned error"

Re: Assign user to multiple nodes

Posted: Tue Aug 21, 2018 7:53 pm
by max
You're right.
It's a bug, I opened it in our bugtracker, to fix it for the next release.
In the meanwhile you could maybe use groups, for your need?

Re: Assign user to multiple nodes

Posted: Thu Aug 23, 2018 1:19 pm
by alfa24
in /appCore/controllers/UsermanagementAdmController.php

search for:

Code: Select all

$singlenode = Get::sett('orgchart_singlenode', '');
				if ($singlenode){ 
and replace it with:

Code: Select all

if (Get::sett('orgchart_singlenode', 'off' == 'on')){

Re: Assign user to multiple nodes

Posted: Tue Sep 04, 2018 3:29 pm
by CisterNino
Indeed there's a little mistake in alfa24 suggestion:

The right instruction to use is:
if ( Get::sett('orgchart_singlenode', 'off') == 'on' ){

Re: Assign user to multiple nodes

Posted: Mon Aug 05, 2019 6:23 am
by alfa24
It's not clear what you need.
Moreover, what do you mean with 16 available slots for live performance?