Errors in menus just started

Please report here problems and bugs
Post Reply
kingsway
Newbie
Posts: 12
Joined: Tue May 19, 2015 4:41 pm
Version: forma.lms 1.4

Errors in menus just started

Post by kingsway » Tue Dec 06, 2016 11:34 am

Hi when we are logged in to the back office when we try to edit any settings and save we get logged out and Invalid request displayed.
When the user clicks Jump to LMS or We get a number of error messages that have just started.
We get another user has logged in with your username - this is not true
or

{"fatal":"Security issue, the request seem invalid ! Try a new login and retry."}

Can you let me know if you have any ideas how to fix this? We cant edit courses now.
Nothing has changed on the server and we are using 1.4.2

Thanks
Tim Henley

User avatar
alberto
FormaLms Guru
Posts: 857
Joined: Fri Mar 02, 2012 9:18 am
Contact:

Re: Errors in menus just started

Post by alberto » Tue Dec 06, 2016 12:14 pm

Hi Tim, if the platform used to work and nothing changed in the server configuration, then it might be a connection issue.
Try loggin from a different network (not just another computer in the same office), does it happen from any connection?
Also, have you tried different browsers?
--------------------------------------------------
Become a CONTRIBUTOR

Support the project for FREE!
www.Elearnit.net

kingsway
Newbie
Posts: 12
Joined: Tue May 19, 2015 4:41 pm
Version: forma.lms 1.4

Re: Errors in menus just started

Post by kingsway » Tue Dec 06, 2016 2:37 pm

Hi yes we have tied it form multiple locations on different networks. We have also used different browsers.
I have thought it might need to rebuild the links or reset permissions. Is there any menu option to verify the data and test link integrity?

Thanks
Tim

User avatar
alberto
FormaLms Guru
Posts: 857
Joined: Fri Mar 02, 2012 9:18 am
Contact:

Re: Errors in menus just started

Post by alberto » Tue Dec 06, 2016 3:10 pm

If the problem is navigating within a course try reassign the menu, or create a new menu and assign it to the course
But if you are experiencing it as a superadmin in backend, it shouldn't depend on permission
Is your platform on an https url?
--------------------------------------------------
Become a CONTRIBUTOR

Support the project for FREE!
www.Elearnit.net

User avatar
max
FormaLms Guru
Posts: 1749
Joined: Thu Mar 01, 2012 10:41 am

Re: Errors in menus just started

Post by max » Tue Dec 06, 2016 3:29 pm

I agree with Alberto
Try to check your course menu (in the administration area) and once you're done re-assign it to the course. Then you should be fine.
---------------------
Massimiliano Ferrari
Elearnit - Elearning e Knowledge Management
http://www.elearnit.net
http://www.linkedin.com/in/massimilianoferrari
m.ferrari[at]elearnit.net
http://elearnit.wordpress.com
Skype: m_ferrari_it

Post Reply