"Error while processing the requested operation"

Please report here problems and bugs
Post Reply
phatsaqs
FormaLms User
Posts: 40
Joined: Tue Jul 26, 2016 7:24 pm
Version: forma.lms 1.4.2

"Error while processing the requested operation"

Post by phatsaqs » Wed Jul 27, 2016 6:55 pm

Hello,

After some successful use I suddenly get this error when trying to add anything to the database (users, learning objects, courses, etc.).
I have added some users & courses but it suddenly stops allowing use and I get the error.

This is the second time this has happened. The first time i dropped the db and recreated from the sql script. My configuration is as seen in the attachment. Please help. Thank you.
forma_err.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
murat
FormaLms Expert
Posts: 104
Joined: Fri Oct 12, 2012 6:28 pm
Version: forma.lms 1.4

Re: "Error while processing the requested operation"

Post by murat » Wed Jul 27, 2016 11:32 pm

Please , You can check "short_open_tag = On" in php.ini

phatsaqs
FormaLms User
Posts: 40
Joined: Tue Jul 26, 2016 7:24 pm
Version: forma.lms 1.4.2

Re: "Error while processing the requested operation"

Post by phatsaqs » Thu Jul 28, 2016 12:52 am

It was set to off. I set it to On and still the issue occurs :(

User avatar
canelli
FormaLms Guru
Posts: 451
Joined: Thu Nov 08, 2012 12:21 pm
Version: forma.lms 2.0
Contact:

Re: "Error while processing the requested operation"

Post by canelli » Thu Jul 28, 2016 8:43 am

very strange. any errors in the web errors log file?
Cercate nel forum le riposte prima di chiedere. Check the forum before posting
---------------
Claudio Anelli
Joint Technologies - Sistemi avanzati per l'information technology

http://www.joint-tech.com
---------------

phatsaqs
FormaLms User
Posts: 40
Joined: Tue Jul 26, 2016 7:24 pm
Version: forma.lms 1.4.2

Re: "Error while processing the requested operation"

Post by phatsaqs » Thu Jul 28, 2016 8:14 pm

Nothing sticks out.

I do remember I made a change minor change to some html in lms.php and saved it before things went broken.
I again refreshed the database and everything is working again. I will try to remember the steps to produce it if it occurs again.

Post Reply