Video embed by non Super Admin users

Please report here problems and bugs
Post Reply
marius
FormaLms User
Posts: 37
Joined: Wed Oct 05, 2016 3:59 am
Version: forma.lms 1.4.2

Video embed by non Super Admin users

Post by marius » Thu Nov 07, 2019 7:31 am

When a user uploads a media file, or links to a youtube video through the insert/edit media link in the relevant editor (inside HTML Learning Objects), the iframe and media shows whilst still in edit mode. As soon as the user saves the edited page, the iframe and all contents disappear. This does not happen when using a super admin user, but all other levels of users are affected.

I'm running version 2.0 - is there a fix that I could apply? I have several users and clients complaining about this issue.

alfa24
FormaLms Master
Posts: 490
Joined: Fri Nov 24, 2017 8:45 am
Version: forma.lms 1.4.2

Re: Video embed by non Super Admin users

Post by alfa24 » Thu Nov 07, 2019 8:40 am

I'm Jasmines, the One. If you need, you can contact me.

marius
FormaLms User
Posts: 37
Joined: Wed Oct 05, 2016 3:59 am
Version: forma.lms 1.4.2

Re: Video embed by non Super Admin users

Post by marius » Fri Nov 08, 2019 6:08 am

The post is not helpful as there is no resolution to this issue. We've implemented the changes on the post with no effect...

alfa24
FormaLms Master
Posts: 490
Joined: Fri Nov 24, 2017 8:45 am
Version: forma.lms 1.4.2

Re: Video embed by non Super Admin users

Post by alfa24 » Fri Nov 08, 2019 6:21 am

I'm afraid you need a developer...
I'm Jasmines, the One. If you need, you can contact me.

marius
FormaLms User
Posts: 37
Joined: Wed Oct 05, 2016 3:59 am
Version: forma.lms 1.4.2

Re: Video embed by non Super Admin users

Post by marius » Fri Nov 08, 2019 6:28 am

I am a developer - I've also looked at fixes within StackOverflow which are not helping...

From the previous posts it also seems that the issue was resolved for a time in 2.1 but then reappeared in 2.2...

alfa24
FormaLms Master
Posts: 490
Joined: Fri Nov 24, 2017 8:45 am
Version: forma.lms 1.4.2

Re: Video embed by non Super Admin users

Post by alfa24 » Fri Nov 08, 2019 2:53 pm

If you need debug, you can contact me. I'm pretty sure you're missing something.
I'm Jasmines, the One. If you need, you can contact me.

marius
FormaLms User
Posts: 37
Joined: Wed Oct 05, 2016 3:59 am
Version: forma.lms 1.4.2

Re: Video embed by non Super Admin users

Post by marius » Mon Nov 11, 2019 7:19 am

Previous thread on this issue: viewtopic.php?f=10&t=13093

It seems this is still unresolved

Post Reply