Search found 33 matches

by Stewart
Thu Sep 07, 2017 8:42 pm
Forum: Installation and configuration
Topic: Wording issue
Replies: 6
Views: 541

Re: Wording issue

Importing via language management has successfully restored text. Many thanks.
by Stewart
Thu Sep 07, 2017 12:18 pm
Forum: Installation and configuration
Topic: Wording issue
Replies: 6
Views: 541

Re: Wording issue

I refreshed the language pack from the zip file but there is no change. Will simply copy the language xml to the folder be enough or would I need to import it via the site?
by Stewart
Mon Sep 04, 2017 11:05 pm
Forum: E-Learning Management
Topic: No eLearning menu to create course
Replies: 2
Views: 526

Re: No eLearning menu to create course

To create the course you would select the first option in your list "Management Course" which with the full language pack should show as E-Learning.

Did you try importing the language XML did that resolve your issue as I have something similar with Test Menus
by Stewart
Mon Sep 04, 2017 4:28 pm
Forum: Installation and configuration
Topic: Wording issue
Replies: 6
Views: 541

Re: Wording issue

Where does the Assessment section get the wording from?
by Stewart
Sun Sep 03, 2017 8:21 pm
Forum: Installation and configuration
Topic: Wording issue
Replies: 6
Views: 541

Wording issue

Any ideas why the Assessment Options screen wording has changed to test mm one test mm1 grouping test mm1 oneforpage Order by test mm1 sequence test mm1 random order type random - test mm1 question random number order type category test mm1 answer order test mm1 answer sequence test mm1 answer random
by Stewart
Sat Sep 02, 2017 1:15 pm
Forum: Installation and configuration
Topic: Help Please - White Screen only
Replies: 41
Views: 2471

Re: Help Please - White Screen only

Great news: I have successfully recovered my site. I had a development copy on a different laptop which I used to run as an offline version and with the fantastic support and guidance received by CisterNino and Jasmines for which I am eternally greatful compared the param_values of all entries in th...
by Stewart
Fri Sep 01, 2017 4:32 pm
Forum: Installation and configuration
Topic: Help Please - White Screen only
Replies: 41
Views: 2471

Re: Help Please - White Screen only

again on that core_settings table the param_name URL param_value is blank should this be the main url of the site?
by Stewart
Fri Sep 01, 2017 4:10 pm
Forum: Installation and configuration
Topic: Help Please - White Screen only
Replies: 41
Views: 2471

Re: Help Please - White Screen only

doceboce405 and standard
by Stewart
Fri Sep 01, 2017 3:24 pm
Forum: Installation and configuration
Topic: Help Please - White Screen only
Replies: 41
Views: 2471

Re: Help Please - White Screen only

Thanks again for the support - going to be a little quiet now as leaving work but will pick up again when home - Keep the ideas coming folks
by Stewart
Fri Sep 01, 2017 3:22 pm
Forum: Installation and configuration
Topic: Help Please - White Screen only
Replies: 41
Views: 2471

Re: Help Please - White Screen only

Thats all set but still the session expired message